Bierfestival met muziek van oa T-99 en Ralph de Jongh

Noarder Dragten presents: het Noarder Dragten Brews & Blues Festival, een uniek Bierfestival met heerlijke bluesmuziek.
Tijdens dit festival presenteren meer dan 10 bierbrouwers uit alle windstreken van Nederland diverse soorten zelfbereid gerstenat en kun je genieten van fijne rock-, blues en bluegrass bands. Onder andere rootsrocktrio T-99 en bluesrocker Ralph de Jongh zijn present op dit gezellige speciaalbieren proeffestijn.

Met hun eclectische mix van rock-‘n-roll, blues, country, surf en soul heeft T-99 zich sinds 1999 bewezen als een constante factor van hoge muzikale kwaliteit op (pop-) podia en festivals in Nederland en daarbuiten. De band speelde bijvoorbeeld op Noorderslag, North Sea Jazz Festival, Latitude (UK), Popkomm (DE), Belgium Rhythm & Blues Festival (BE) en Zwarte Cross. Bovendien stonden ze ook in voorprogramma’s van grootheden zoals Chuck Berry, Dr. John en Los Lobos.

Ralph de Jongh werd ontdekt door bluesridder Harry Muskee en intussen hoort hij bij de grote. Met twee Dutch Blues Awards en achttien albums op zak, kan je niet meer om deze geweldenaar heen. “Het is werkelijk een sensatie om deze charismatische blonde god aan het werk te zien. Als bezeten door B.B. King, Robert Johnson en een jonge Mick Jagger, speelt en zingt Ralph de Jongh de blues alsof hij ervoor geboren is: hartstochtelijk en met een groot gevoel voor drama.” – Het Parool.

Naast de heerlijke muziek en diversiteit aan bieren wordt uiteraard ook de innerlijke mens niet vergeten; je kunt deze dag bij diverse foodtrucks terecht voor heerlijke hapjes.
Het Brews & Bluesfestival wordt georganiseerd door Bierbrouwerij Noarder Dragten, Aparthe kommunikatie en Poppodium Iduna.

Let op: je kaartje is inclusief een gratis proefglas en 2 consumptiemunten.
Meer informatie over het festival is te vinden op www.brewsandblues.nl

Deelnemende Bierbrouwerijen:
Bierbrouwerij Noarder Dragten
Brouwerij Emelisse
Kleine Beer Brouwerij
Het Brouwdok
Grutte Pier Brouwerij
Pivo Brouwers
Brouw-atelier Melessen
Brouwerij Diggelfjoer
Micro Brouwerij Puik Bieren
Micro Brouwerij Gebr. Ducaat
Bierbrouwerij Maallust

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

zaterdag 30 september 2017

Deur: 16:00

Aanvang: 16:00 - 00:00

€12,50 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
FB-event

Artiesten: