De show van New Cool Collective is in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar zondag 14 november 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

New Cool Collective‘s Speakeasy

New Cool Collective, het piekfijn geklede achtkoppige jazzdance-monster van Benjamin Herman, toerde al over de hele wereld en maakt daarbij geen onderscheid tussen jazz- of rockfestivals. North Sea Jazz of Roskilde – NCC krijg elk publiek mee met hun unieke mix van jazz, dance, latin, salsa, afrobeat en boogaloo.

Vandaag komt New Cool Collective met een bijzonder project. In een intieme setting tovert de band onze Grote Zaal tot een Speakeasy. Het begrip Speakeasy ontstond tijdens de drooglegging in de Verenigde Staten van 1920 tot 1933. Met het verbod op de verkoop en productie van alcohol verschenen er langzaam maar zeker geheime bars waar de mensen toch samenkwamen.

New Cool Collective speelt deze middag in een akoestische bezetting een speciaal repertoire om het gevoel van de geheime clubs en bars aan het begin van de vorige eeuw op te wekken. Zo ontsnap je voor even aan de hectiek van 2020 en waan je je in een verborgen nachtclub uit het begin van de 20ste eeuw.

zondag 14 november 2021

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30

€18 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: