LET OP: Het optreden van Monomyth is in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar vrijdag 17 december 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

De Haagse band Monomyth maakt sinds 2011 de spannendste instrumentale soundscapes en verzet de grenzen van space- en stonerrock. De vijf Vliegende Hollanders hebben in 2019 een nieuw hoofstuk geopend met het nieuwe album ‘Orbis Quadrantis’. Op deze vierde full-length plaat verkent Monomtyh onontgonnen wateren en liggen ze met het gebruik van minitieuze psychedelica in het midden tussen Ariel Pink en Pink Floyd. Maar altijd met een open eind. De band debuteerde in 2013, toert sindsdien door heel Europa en speelde op festivals als Roadburn, Desertfest, Paaspop, Noorderslag en Reeperbahn.

In Friesland maakte Monomyth indruk op Into the Void en niet te vergeten tijdens het voorprogramma van Monster Magnet in 2017 in Iduna!

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

vrijdag 17 december 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€12,50 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: