Je staat tot je knieën in het zeewater. Je ziet een grote golf op je afkomen. Ren je terug naar de veilige kust, laat je je overspoelen of duik je het water in?

In de voorstelling ‘The Waves’, waarin film en livemuziek worden versmolten, word je aan de hand genomen tijdens een zoektocht naar zelfontwikkeling. Esmee Thiescheffer vertelt samen met haar indieband MOMSNAME haar verhaal over het omarmen van duistere emoties.

OVER THE WAVES
The Waves schildert een portret van Generatie Z: een generatie met een teveel aan prikkels en een tekort aan innerlijke rust. Waarom voel je de emoties die je voelt? Waarom doe je de dingen die je doet? Laat je meenemen in de wereld van de golven en vraag jezelf af of je wel genoeg stil staat bij jouw eigen innerlijke wereld.

OVER MOMSNAME
Gestart als een soloproject, maar uitgegroeid tot een volwaardige band. De finalisten van de Kleine Prijs van Fryslân putten hun kracht voornamelijk uit melancholie. Soms in een stijl die sterk doet denken aan indiepop, maar soms verrassen ze ook met een onverwachte indierock sound. MOMSNAME deinst er niet voor terug om kwetsbaarheden aan te kaarten en versterkt dit met een dromerig geluid en serene zang. Al deze elementen nemen de luisteraar mee naar een zachte, troostende, maar soms ook weemoedige sfeer.

donderdag 05 oktober 2023

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 22:30

Gratis


Facebookevenement

Artiesten: