Michale Graves, ex leadzanger van The Misfits komt naar Iduna!

Tijdschema:
15:30 Witches of Doom
16:20 Electric Eel Shock
17:30 Michale Graves

Graves was de zanger van The Misfits toen de band in 1995 nieuw leven werd ingeblazen. De Misfits bleken vervolgens nog populairder te zijn dan in de periode 1977-1983 en brachten legendarische albums uit zoals “American Psycho” en “Famous Monsters”! Graves schreef Misfits-hits als ‘Scream’ en ‘Dig Up her Bones’, bracht solo een aantal platen uit en deed ook nog flink wat acteerwerk in de wat lompere splattermovies.
Met Graves’ dijk van een stem en dito band met leden van onder anderen  zijn oude band Gotham Road en bassist Argyle Goolsby, bekend van Blitzkid, weet je dat het niet mis kan gaan! Bovendien wordt het een feest der herkenning dankzij een setlist met alle Misfits-juweeltjes uit Graves zijn tijd aangevuld met enkele solo hits.

Electric Eel Shock
Vernoemd naar een passage uit het nummer Love me Like a Reptile van Motorhead weet je precies wat je bij Electric Eel Shock kan verwachten: keiharde rock & roll; de perfecte samensmelting van punk, hardrock en heavy metal! Sinds 1994 maakt dit Japanse trio de podia onveilig en tourden ze o.a. met Danko Jones, Peter Pan Speedrock en The Bloodhound Gang. E.E.S. is per definitie een band die je live moet hebben gezien. Ze jatten alle rock clichés bij elkaar en vertalen onze Westerse herrie met een attitude waar we hier een dikke punt aan kunnen zuigen. Energiek, levendig en opwindend, kortom: een spectaculaire rockshow waarvoor je ogen en oren tekort komt.

De middag wordt afgetrapt door de Italiaanse band Witches of Doom die met Michale Graves op tournee is.

zondag 24 februari 2019

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 19:00

€15 vvk, €17 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: