Aandachtige tv-kijkers kennen Mell al van haar deelname aan The Voice en van het duet dat ze daarna opnam met Douwe Bob. Maar nooit eerder was ze zo op haar plek als bij Nico Brandsen en Ton Dijkman (Vintage Future), die als sessiemuzikanten hun sporen ruimschoots hebben verdiend.

Mell & Vintage Future zijn inmiddels een kleine drie jaar samen aan het werk. Na het schrijven van een berg liedjes in hun eigen studio’s heeft de band eind vorig jaar, tijdens een geslaagde try-out tour langs muziekcafé’s, zijn unieke live vorm gevonden. De eerste single ‘Call My Name’ werd enthousiast ontvangen en al snel gedraaid op Radio 2. Het trio weet in elk nummer hun gedeelde liefde voor soulmuziek over te brengen. ‘High On Love’, ‘Central Station’ en ‘Alright’ zijn hier uitstekende voorbeelden van. Mell & Vintage Future tourde in de Nederlandse zalen en speelde zelfs op North Sea Jazz Festival.

Dit jaar kwam het gelijknamige album uit en gaat de band weer op tour door Nederland. De grote kers boven op de taart van 2019 voor Mell & Vintage Future: spelen op South by South-West (SXSW) festival in Austin, Texas.

zondag 02 februari 2020

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: