Martijn Fischer & band

Geachte bezoekers voor het optreden van Martijn Fischer in Iduna is volledig uitverkocht. Er zullen daarom aan de deur ook geen kaarten meer beschikbaar zijn. Wij raden iedereen aan op tijd aanwezig te zijn ivm de verwachte drukte.
Vanavond zingt Martijn Fischer samen met zijn geweldige band  de grootste hits van André Hazes! Als hoofdrolspeler van de film ‘Met bloed, zweet en tranen’ en de succesvolle musical ‘Hij gelooft in mij’, kroop Martijn Fischer de afgelopen jaren in de huid van André Hazes zoals er maar weinig dat kunnen. Het was dan ook niet voor niets dat hij de John Kraaijkamp Musical Award voor beste mannelijke hoofdrol mocht ontvangen.
Met songs als ‘De Vlieger’, ‘Zij Gelooft In Mij’, ‘Een Beetje Verliefd’, ‘Zeg Maar Niets Meer’ en ‘Ik Meen ‘T’ wordt het één groot meezingfestijn!

Martijn Fischer is op televisie en het witte doek te zien in o.a. ‘Baantjer’, ‘Afblijven!’, ‘Gooische Vrouwen’ en speelde Jezus in ‘The Passion 2016’. In 2013 zong hij tijdens de kroning op het Museumplein en treedt hij al twee edities op in de Ziggo Dome tijdens de vier uitverkochte concerten ‘Holland Zingt Hazes’. Het mag duidelijk zijn: er is geen betere vertolker van het geweldige repertoire van André Hazes dan Martijn Fischer.

LAURA
Wat hebben Giel Beelen, Dotan en Jake Reese met elkaar gemeen? Binnen luttele seconden vielen zij voor de charmes van ‘die flamboyante singer-songwriter met dat rode hoedje’.
Onder dat rode hoedje schuilt de Nederlandstalige singer-songwriter LAURA, die in 2016 al voorzichtig doorbrak met haar singles ‘Tot Snel’ en ‘Zoete Witte Wijn’. Wat volgens kenners het ‘begin van een succesvol artiestenwezen kan zijn, dankzij eigentijdse popsongs met een hoog meezing-gehalte’.
Met de release van haar debuutsingle ‘Tot Snel’ belandde LAURA in de playlist van radiostation 100% NL en niet veel later betrad de 21-jarige zangeres het ‘finale elftal’ van de online talentenjacht ‘Giels Talentenjacht’.
Er volgde een zomer vol festivaloptredens, met als hoogtepunt een studiobezoek aan de goed beluisterde 3FM-show van Giel Beelen, waarin ze zichzelf aan het grote publiek presenteerde met een eigenwijze vertaling van de hit ‘Hey’ van Afrojack en Fais.
Toegankelijk, speels en een podiumdier pur sang. Het kan niet lang duren voordat LAURA de harten steelt van menig popliefhebber. In samenwerking met muzikaliteit van de Sub-Bass Group en het tekstgevoel van Bart Bremmers, werkt LAURA aan een debuutalbum waar je in 2017 niet aan ontkomt.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase

vrijdag 27 oktober 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€17 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: