Marc Ford is een van de meest getalenteerde en gevraagde rockgitaristen van zijn generatie. Lange tijd was hij gitarist bij The Black Crowes en als je platen van Gov’t Mule of Ben Harper in je kast hebt staan is de kans groot dat je hem ook hoort, want Ford is veelgevraagd sessiemuzikant en producer.
The Vulture’ is de titel van zijn onlangs verschenen album. Het album vertegenwoordigt de vaste kernwaarden van al het werk van Marc, namelijk met veel soul ingezongen, muzikaal sterke composities en songs die vastkleven in je gedachten, gespeeld met zeer gepassioneerd gitaarspel en begeleid met een zeer solide begeleidingsband. Rauwe bluesrock, subtiele rock ’n roll, boogie, soul, country, gospel, funk en R&B. Hoe gevarieerd wil je het hebben!

Support JakeDogs brengt Southern gitaar/mando Rock, uit het “Texas” van het hoge Noorden: Het Bildt. In 2013 ontstaan door een samensmelting van bijna 100 jaar Country/Blues/Folk/Rock podium ervaring. Ze speelden al eens als support van Dan Baird in Iduna. Dit optreden werd uitzonderlijk goed ontvangen door het publiek en de aanwezige pers, daarom is het dus nodig tijd de heren weer eens te ontvangen!

Muzikale omlijsting door Ben The Recordman

 

vrijdag 12 mei 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€15 vvk, €18 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: