Let op: Om dit concert te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code nodig, waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad.  Daarnaast vragen we naar je legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie.  Bezoekers die al tickets hadden gekocht voor optredens in Iduna zijn via de mail op de hoogte gesteld  (hou ook je spambox in de gaten!)

Malford Milligan en zijn soulvolle stem
Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Malford Milligan vaak vergeleken met soul iconen als Otis Redding en Al Green. De soulzanger groeide als zwarte albino op in een gesegregeerd Texas waar hij zijn stem vond in de soul & blues. De raciale kwesties en de pijn die hij ervoer gedurende zijn jeugd, daar sprak de zanger nooit openlijk over. Op zijn nieuwe album ‘I Was A Witness’ durft Milligan deze verhalen op 62-jarige leeftijd eindelijk met het publiek te delen.

I Was A Witness (verwacht in september 2021) is na Sweet Cherry Soul (2002) en Life Will Humble You (2018) het derde studioalbum dat Malford Milligan met zijn band Malford Milligan & The Southern Aces opnam. Over Life Will Humble You schreef AltCountry het volgende; “Als Milligan zijn mond opendoet dan vraag je je even af of Otis Redding weer onder de levenden is. Of Eddie Hinton. Of Solomon Burke. Want ja, die stem… Wat een stem!” De zanger werd door de jaren heen dan ook maar liefst 8 keer bekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.

Milligan heeft al enkele malen door Nederland en België getoerd met The Southern Aces waar zij naast de bekende poppodia ook te zien waren op gerenommeerde festivals als Blues Peer en Zwarte Cross. Ook was de band het middelpunt van de succesvolle theatertour ‘The Sound of The Blues & Americana’, gepresenteerd door Johan Derksen.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

zondag 10 oktober 2021

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30

€22 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: