Op 21 april komt de beste rapper van het noorden ‘Madoc’ met zijn dikste tracks naar Iduna! Deze talentvolle guy uit 058 brengt authentieke hiphop, compleet met snoeiharde teksten en kneiterdikke beats. Support komt van Double Trouble.

Nadat Madoc vanaf 2022 aanschuift als rapper bij de populaire YouTube show RoddelPraat van Jan Roos en Dennis Schouten zit zijn muziekcarrière behoorlijk in de lift. In de show vat hij de laatste roddels samen met een muzikale omlijsting. Dit resulteerde onder andere in een Roddelpraat-album en aansluitend de plaat ‘Nooit Goed’. Ook werkte hij succesvol samen met hardstyleacts Psyko Punkz en Revive.

In februari dit jaar kwam zijn nieuwe album ‘Code Rood’ uit, waarop hij samenwerkt met hiphop legends zoals Risskant, BenJur, DJ DNS en de Vlaamse rapper Kleine Sanders. Op de plaat staan niet alleen maar hiphoppers, zo werkte hij bijvoorbeeld ook samen met Julia van Helvoirt (winnares Idols 2017).

Dj Jack da Spinner en emcee Ron van Beats vormen samen Double Trouble. Een hiphopact met een grote liefde voor de cultuur. Funky beats & verse flows met vlijmscherpe cuts ’n scratches. De heren halen hun inspiratie uit acts als Beastie Boys, Run DMC en Public Enemy en komen het publiek opwarmen met hun unieke show.

Kortom, maak je klaar voor een avond vol hiphop, chaos en energie. Zei er iemand ‘Moshpit’?!

Muzikale omlijsting door KrisiZ.

vrijdag 21 april 2023

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€ 5,- vvk, € 5,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: