De Canadese rapper Madchild komt terug naar Drachten!

TIJDSCHEMA:
20:40 Rum & Skunk
21:40 Madchild
er is rekening gehouden met mensen die van het openbaar vervoer gebruik willen maken

Na een succesvolle sologig in 2016 had de rapper het zo naar zijn zin dat hij met de release van zijn nieuwe album “The Darkest Hour” maar al te graag weer bij ons op het podium wil staan.
Madchild ken je van de hiphopgroep ‘Swollen Members’ waarmee hij in de jaren ’00 wereldwijd succes had. Grote tours en dikke platen volgden maar al deze faam werden Madchild teveel en een verslaving aan de drug oxycontin volgde. Vier jaar lang was hij van het pad af maar zijn familie hielp hem met afkicken en toen het besef er kwam dat zijn leven drastisch zou moeten veranderen, leverde hij zijn solo-debuut ‘Dope Sick’ af. Het album gaf de fans een kijk in zijn leven en het zette hem terug op de kaart. Madchild werd geconfronteerd met zijn duistere kant en door deze van zich af te ‘spitten’ maakt dit hem momenteel een van de meest uitgesproken rappers van deze tijd.
Ook met zijn nieuwe plaat “The Darkest Hour” die geproduceerd is door Evidence van Dilated Peoples gaat Madchild lekker zijn eigen weg met oprechte hardcore rap. Recht uit het hart, van de straat en met een rauwe positieve energie gebracht die live absoluut tot zijn recht zal komen!

Support: RUM&SKUNK
Zoals het hoort in hiphop, keeping it real, zo doet RUM&SKUNK het. Dit drietal uit Zuidlaren is vies van poses of neppe imago’s. Ze rappen over wat ze bezig houdt en verzinnen daar geen verhaaltjes bij. Geïnspireerd door de boombaphiphop uit de jaren 90 doen ze dat ook nog eens als volleerde profs!

Hosted by: KrisiZ

zaterdag 12 mei 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:00

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: