Bekende muzikanten en vocalisten vieren 40 jaar ‘Bat out Of Hell’

Het van Meat Loaf bekende Classic Rock album ‘Bat Out Of Hell’, met de wereldhits ‘Paradise By The Dashboard Light’ en ‘You Took The Words Right Out Of My Mouth’, bestaat 40 jaar. Om dit te vieren gaan Nederlandse topmuzikanten (o.a. van Focus, Anouk, Kane) en de vocalisten Martin van der Starre (Woodstock The Story, Jesus Christ Superstar, Symfo Classics), Lisette van den Berg (Ayreon, Karmaflow, Scarlet Stories) en Marcela Bovio (Stream of Passion, Ayreon, The Gathering) de uitdaging aan door het meesterwerk integraal te vertolken, zaterdag 7 april in Poppodium Iduna te Drachten.
‘Bat Out Of Hell’ staat met 43 miljoen exemplaren te boek als een van de best verkochte platen aller tijden en geldt als de soundtrack van de jeugd van velen. Zo ook voor initiatiefnemer van de hommage Menno Gootjes, gitarist van de formatie Focus (denk aan de wereldhit ‘Hocus Pocus’). “Als jochie werd ik meegesleept door dit rockepos. Natuurlijk bekend van Meat Loaf, maar laten we vooral ook muzikaal genie Jim Steinman als componist niet vergeten. Deze jeugdliefde nu zelf live uit te voeren is een droom die uitkomt.”
Naast de complete vertolking van het jubilerende album zullen meer hits en live-klassiekers van Meat Loaf worden gespeeld, alsmede verrassende extra’s. Dit alles vindt plaats onder de naam Like A Bat Out Of Hell en belooft een gedenkwaardige rockshow te worden!

NOOT: Dit concert zou eerder plaats vinden op 12 januari maar is wegens wegens privéomstandigheden verplaatst naar de huidige datum zaterdag 7 april. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Wij hopen hiervoor uw begrip.

Muzikale omlijsting door Tjibbe Flightcase

zaterdag 07 april 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€20 vvk, €22 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: