LET OP
De shows van Leif de Leeuw zijn in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar 18 juni 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum met hetzelfde tijdslot. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

Er zijn 2 shows: 
van 19:30 – 20:45 uur (19:00 open)
van 21:45 – 23:00 (21:15 open)

De multi-award winnende gitarist Leif de Leeuw en zijn zeskoppige band zijn de nieuwste southern rockbandsensatie! In Iduna hebben we Leif leren kennen al zeer begenadigd gitarist tijdens The Knight of the Guitar als special guest van Jan Akkerman. En nu komt Leif met zijn nieuwste album ‘Where we’re Heading’ wat begin dit jaar werd uitgebracht, op 18 december met band naar Iduna!

De band onderscheidt zich met zijn adembenemende gitaarsolo’s, groovende drums en twin-leads. Geïmproviseerde jams maken elke show uniek. Leif: “We zijn nooit bang geweest om andere stijlen te mengen met blues, dat houdt het juist spannend.” De band zet in hun eigen muziek de traditie voort van bands als Little Feat, Allman Brothers Band en Derek and the Dominos.

Dat belooft een heerlijke avond vol bluesrock met dampende riffs en snijdende twin-leads, overgoten met een vette seventies saus!

Muzikale omlijsting door dj Tjibbe Flightcase.

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

vrijdag 18 juni 2021

Deur: 19:00

Aanvang: 19:30

€15 vvk


Tickets 19:00
Tickets 21:15
Facebookevenement

Artiesten: