Wat krijg je wanneer je top-MC’s als Ill Bill (Non Phixion), Danny Boy (House of Pain), Slain (Special Teamz) en DJ Lethal (House of Pain & Limp Bizkit) in een ruimte zet met maffiafilms op de achtergrond? La Coka Nostra! Op vrijdag 29 juni komt deze supergroep voor het eerst in vier jaar terug naar Nederland voor een show in Drachtster popzaal Iduna!

De Amerikaanse hiphopgroep La Coka Nostra is nog een van de weinige overgebleven groepen van de vuile hiphopgeneratie uit de jaren negentig. In dit genre mag je zeker spreken van een supergroep gezien de leden van het gezelschap. DJ Lethal is de Letse producer die jarenlang achter de draaitafels van Limp Bizkit heeft gestaan. Net als Danny Boy stond hij ook jarenlang op het podium bij House Of Pain. Ill Bill is in de New Yorkse hiphopscene bekend om zijn harde teksten in de rapgroep Non Phixion. Slain is de bad-ass rapper van onder andere Special Teamz. Hoewel La Coka Nostra ooit begon als een gelegenheidsgroep hebben ze inmiddels al drie albums uitgebracht. Ook hebben ze diverse samenwerkingen gedaan met Snoop Dogg, Immortal Technique en B-Real (Cypress Hill) en laten ze zich zowel op plaat als live soms versterken met Vinnie Paz (Jedi Mind Tricks). Dit collectief ademt sex, drugs & rap ’n roll, heeft een legioen aan fans opgebouwd en rockt voor diegenen die van hardcore hiphop houden!

Double Trouble bestaat uit DJ Jack Da Spinner en MC Ron Van Beats. De twee hebben naam gemaakt met ‘The Arbees’ en zijn hiermee een gevestigde live act in de Nederlandse Hip Hop scene geworden. Begin 2017 besloten ze samen het duo Double Trouble te vormen en in deze vorm nemen ze je vol passie mee terug in de tijd met hun oldskool vibe maar zijn tegelijkertijd nog steeds relevant met dikke raps recht uit het hart.

Hosts: KrisiZ & Devastate

vrijdag 29 juni 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€18 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
fb-event

Artiesten: