Succeszangeres Kovacs is terug met haar tweede album Cheap Smell!

De donkere, diepe en rijpe stem van zangeres & muzikante Kovacs doet denken aan Amy Winehouse, Shirley Bassey en Billie Holiday. Sinds de release van haar debuutalbum ‘Shades of Black’ in 2014 is ze uitgegroeid tot een van de grootste internationale sterren van ons land. Hits als ‘My love’ en ‘Diggin’ blijven na het beluisteren nog tijdenlang in het hoofd sudderen en staan niet voor niets in de Top 2000.
‘Shades Of Black’ bereikte de nummer één positie in Nederland en stond in de charts van maar liefst zesendertig Europese landen. Zestig miljoen YouTube views waren haar deel, net als meerdere awards zoals de Edison Popprijs 2016 voor Beste Nieuwkomer en een 3FM Award.
In no time groeide Kovacs uit tot een podiumdier van formaat. Met haar opvallende verschijning en haar warme, karakteristieke stem brengt ze recht uit het hart en vol bezieling haar nummers en maakte ze indruk op grote festivals zoals Glastonbury, Sziget, Pinkpop en Rock Werchter. Haar Europese clubshows waren uitverkocht en ze mocht ook nog eens openen voor Robbie Williams.
Voor haar tweede album ‘Cheap Smell’ trok Sharon Kovacs naar Londen voor opnames met de succesvolle producer Liam Howe, die ook werkte met Lana Del Rey, Ellie Goulding en FKA Twigs. Het resultaat mag er zijn; future soul van het hoogste niveau.

Support:

NOWA is een elektronisch Dark-pop duo uit Nederland. De combinatie van de koude synthesizers en de warme soulvolle stem van front zangeres Julia maken NOWA. Met haar dromerige zanglijnen neemt ze je mee in haar eigen wereld. Het duo bestaande uit Julia Evers en Polle van Genechten is onder andere geïnspireerd door Chet Faker, Sevdaliza en Nao maar levert een unieke sound aan dat zich onderscheidt van de rest. NOWA zorgt ervoor dat je wilt bewegen en creëert met een vleugje
duisternis een mysterieuze sfeer.

NOWA is een elektronisch Dark-pop duo uit Nederland. De combinatie van koude synthesizers en de warme soulvolle stem van front zangeres Julia maken NOWA. Met haar dromerige zanglijnen nemen ze je mee in hun eigen wereld. NOWA zorgt ervoor dat je wilt bewegen en creëert met een vleugje duisternis een mysterieuze sfeer.

vrijdag 27 september 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€26 vvk, €28 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: