KNARS: Welcome to the Madhouse!

Met hun mix van breakbeat, garagepunk en drum’n bass invloeden sloopt de band KNARS (voorheen Knarsetand) festivals en haalt de ene positieve recensie na de andere binnen. Wie Knarsetand heeft gezien op Popcity, Simmerdeis of Zappop weet waarom iedereen het over ze had.. Wat een geluid en wat een energie!

De band is terug met een nieuwe rauwe sound, vernieuwde bezetting, een energie als nooit tevoren en één boodschap: Welcome to the Mad House, wat ook de titel van het kersverse album is.

Denk aan: harde riffs, diepe subs, agressieve synths, psychedelische soundscapes, felle teksten, en vooral, muzikaliteit, want alhoewel dance muziek, wordt de muziek door een 7 koppige band, inclusief 2 blazers, live gespeeld. Optredens van Knarsetand zijn even wild als mysterieus, even dansbaar als sexy. Zweten en dansen, over de top van de moshpit en weer terug.

Referenties die al snel worden genoemd zijn The Prodigy, Pendulum en Rage against the machine. Maar Knarsetand heeft vooral een eigen sound die alles kapot maakt.

Support: Psychotic Lumberjacks; vier gepassioneerde muzikanten met  een alternatieve kijk op garage en desert rock en een gloednieuw debuutalbum op zak!

 

zaterdag 17 november 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€10 vvk, €10 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: