UPDATE CONCERT GEANNULEERD
Helaas hebben we geen goed nieuws…. Wegens ziekte van Jon Amor kan het concert komende zondag 28 januari van King’s Rhythm Crew feat. Jon Amor & Matt Taylor niet doorgaan. Omdat dit een tijdelijk project is kan er ook geen nieuwe vervangende datum worden geprikt. Mensen die een kaartje hebben gekocht hebben persoonlijk bericht gehad.
We wensen Jon Amor beterschap. En gelukkig komt King’s Rhythm Crew vrijdag 13 april naar Iduna om daar met JB Meijers te spelen!

The King’s Rhythm Crew feat. Jon Amor & Matt Taylor

The King’s Rhythm Crew feat. Jon Amor en Matt Taylor staat voor een smaakvolle combinatie van deze Nederlandse top-ritmesectie (King of the World) samen met de uit Engeland afkomstige zanger/gitarist Jon Amor (The Hoax, Jon Amor Band) en zanger/gitarist Matt Taylor (Snowy White Blues Project, Matt Taylor Band).

De drie heren Ruud Weber, Fokke de Jong en Govert van der Kolm besloten om naast hun thuisbasis King of the World een project op te zetten om in het begin 2018 te kunnen spelen met hun vrienden/helden uit de blues scene. Terug naar de muzikale roots van deze heren die in het verleden veel artiesten uit het binnen en buitenland zoals Snowy White, Monster Mike Welch, Matt Schofield, David Gogo e.v.a als sidemen hebben begeleid.
De eerste line-up in het concept “The King’s Rhythm Crew feat.” mag er dan ook zijn. Zanger/gitarist Jon Amor kreeg bekendheid in de jaren ’90 met zijn band The Hoax. Hun opwindende live shows brachten weer leven in de Engelse blues scene en ver daarbuiten. Met een serie zeer goed ontvangen cd’s en spectaculaire optredens raasden The Hoax over Engeland, Europa en The States. Na het uiteen gaan van The Hoax ontwikkelde Jon zich tot volwaardig zanger en songwriter in zijn eigen band AMOR. In de Jon Amor Bluesgroup keerde hij later terug naar de rauwe energieke old school blues. Jon werkt momenteel aan een nieuw solo album.
Matt Taylor is de zanger/gitarist die, samen met Ruud Weber, van 2008 tot 2012 in The Snowy White Blues project speelde. De band produceerde een studio- en live album met daarop diverse nummers van zijn hand. Matt is een veelzijdig gitarist en songwriter die als begeleider van oneindig veel artiesten de wereld over ging. Zo tourde en schreef hij o.a. met Long John Baldry, Jamie Cullum, Patricia Kaas. Als songwriter bracht hij met zijn eigen Matt Taylor Band diverse albums uit. In 2010 formeerde hij The Motives en kreeg drie nominaties bij de British Blues Awards voor het debuut album van deze band. The Motives tourden onder andere als supportband van Robert Cray door Europa. Ook Matt werkt momenteel aan een nieuw album van the Matt Taylor Band!

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

Op vrijdag 13 april komt The King’s Rhythm Crew terug met een andere gast: gitarist extraordinaire JB Meijers (De Dijk, The Common Linnets, Solomon Burke), voor meer informatie check hier.

zondag 28 januari 2018

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: