Let op: Om dit concert te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code nodig, waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad.  Daarnaast vragen we naar je legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie.  Bezoekers die al tickets hadden gekocht voor optredens in Iduna zijn via de mail op de hoogte gesteld  (hou ook je spambox in de gaten!)

King King komt terug naar Drachten

Deze show stond eerder gepland op 15 november 2020 en is in verband met de maatregelen tegen het coronavirus verplaatst.  Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de 30 oktober 2021. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht (check ook je spamfolder in de gaten).

King King is op dit moment één van de meest gevraagde bluesbands uit het Britse bluesfestivalcircuit. De band speelde de afgelopen jaren op gerenommeerde bluesfestivals als Great British Rhythm and Blues Festival, Edinburgh Jazz and Blues Festival, Abertillery Festival, Glastonbury en Blues Peer.

Een paar jaar terug sleepte King King maar liefst vijf British Blues Awards in de wacht. Frontman Alan Nimmo, bekend van de Nimmo Brothers, is de drijvende kracht achter de band. King King heeft inmiddels vier studioalbums op zijn naam staan. Hun debuutalbum ‘Take My Hand’ werd meteen door de bluesrock community omarmd. ‘Exile & Grace’ (2017) kreeg lovende recensies en werd onderscheiden met de titel Classic Rock’s Blues Album of the Year en betekende de doorbraak van de band. In datzelfde jaar mochten wij King King ook in Iduna ontvangen voor een heerlijke energieke show.
Begin dit jaar heeft de band voor het eerst sinds Exile & Grace nieuw materiaal uitgebracht; de single ‘I Will not Fall’, dat smaakt naar meer!
Alan Nimmo is gezegend met een enorme dosis charisma. Met King King omringt hij zich met sterke allround bluesmuzikanten die samen een krachtige en onweerstaanbaar funky en bluesy sound neerzetten.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

zaterdag 30 oktober 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€18 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: