Kapmes Rituelen is de nieuwe uitlaatklap van Mories. Als muzikale duizendpoot met tig bandprojecten zoals Aderlating, Gnaw Their Tongues, Mystagogue en Grand Celestial nightmare en zijn eigen Kapmes platenlabel presenteert de Drachtster met Kapmes Rituelen nu dé middag voor muzikale duisternis in Friesland. Avant-gardistische noise, drone, doom/sludge en de donkerste black metal: op kapmes rituelen is plaats voor alle vormen van duisternis. Op zondag 18 september zal de eerste editie eerste plaatsvinden met een drietal pikzwarte bands uit de underground: Faceless Entity, Witchfukker en Mories’s eigen Dodenbezweerder.

Tijdschema
15:30 Dodenbezweerder
16:20 Witchfukker
17:20 Faceless Entity

Hypnotische klaagzangen over het noodlot, intense Black Metal seances. Faceless Entity kenmerkt zich al sinds hun demo’s door een zeer rauwe en luide, maar atmosferische sound die door hun releases heen steeds verfijnder is geraakt. Na het uitbrengen van hun tweede langspeler en een succesvolle tour met Lamp of Murmuur en Dödsrit, komt Faceless Entity naar Drachten om te rouwen om zowel de levenden als de doden.

Waar Faceless Entity je in een verstikkende staat van trance brengt presenteert het uit Limburg afkomstige duo Witchfukker je pure, compromisloze, recht voor je raap primitieve black / speed metal. Lelijk, smerig en zonder bullshit zoals het hoort en je dat kent uit de oer black.

Dodenbezweerder.
Improvisatie, black en doom metal sinds 2019. Macabere en mystieke odes aan de leegte. Met leden van Gnaw Their Tongues en Ter Ziele.

zondag 18 september 2022

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 18:00

€6 vvk, €6 deur

Bestel hier je ticket
Facebook evenement

Artiesten: