JW Roy & The Royal Family maakten vorig jaar al grote indruk op ons festival Jûn fan Peije in het Thalenpark. Dit najaar komt het gezelschap met het nieuwste album ‘A Room Full Of Strangers’ op zak naar Iduna!

‘A Room Full Of Strangers is een album dat varieert van uiterste breekbare songs tot dampende rock-’n-roll, southern soul, roots-rock en een lichte vleug psychedelica. Met zijn vaste band The Royal Family (bestaande uit Roel Spanjers, Cok van Vuuren, Judith Renkema en Rob Wijtman) creëert hij een brede americana sound hier, thematisch verdeeld in liefde en verdriet en een altijd doorgaande zoektocht naar verandering en vooruitgang.’

JW Roy wordt alom gezien als de Americana vertolker van Nederland. Tijdens deze tour speelt hij met zijn band zijn nieuwe nummers, zijn oude hits en klassiekers uit het Americana-oeuvre.

Special Guest Judy Blank
Judy Blank is terug uit Nashville met een koffer vol prachtige nieuwe liedjes over het leven in de Southern States. Samen met producer Chris Taylor (Elle King, Miranda Lambert, The Wood Brothers) dook ze in de Southern Ground Studios in Nashville, Tennessee. Wat resulteerde was Morning Sun, haar nieuwe album vol zwoele Americana.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase

 

vrijdag 16 november 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€14 vvk, €16 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: