Julian Sas is inmiddels een gevestigde naam in de internationale blueswereld.  Samen met zijn band staat Sas keer op keer garant voor een authentieke bluesshow.  Sas maakte naam en faam met een reeks ijzersterke albums, maar vooral als live artiest. Zijn meest recente album ‘Feelin’ Alive’ kwam uit in 2017 en is een live-album waarop we een Julian Sas en vernieuwde band in topvorm horen met een nieuw geluid!
Deze vernieuwde band is zonder twijfel de beste Julian Sas band tot nu, met Fotis Anagnistou op bas, Rob Heijne op drums en Roland Bakker op orgel en piano. De band bruist en kookt daar waar het moet maar speelt net zo makkelijk een gevoelige ballade.

Na lange uren in de studio, na weer een muzikale zoektocht naar het onbekende, is het podium toch altijd weer de plek waar het moet gebeuren. Daar ben ik thuis en daar voel ik mezelf na al die jaren nog steeds heel erg goed, ik hou ervan om te spelen en muziek te maken voor de mensen, het is een dankbaar gevoel. Het maakt me gelukkig. De band heeft vuur, passie, gretigheid en liefde voor muziek weten om te zetten in een krachtig live album, vol met al hun stijlen en diversiteit aan sound. Een typische Bluesband zijn wij nooit geweest, dat zou ik ook niet willen, er zijn zoveel stijlen die we kunnen spelen en integreren in onze muziek dat het jammer zou zijn om daar geen gebruik van te maken. Dat is de reden dat we er na al die jaren nog zijn en volop spelen, dat is ook de reden dat het niet opdroogt, muzikaal gezien. Passie, blijdschap, gedrevenheid en rock n roll daar draait ‘Feelin Alive” om”. –  Aldus Julian Sas over zijn nieuwe plaat.

De in Beneden-Leeuwen woonachtige Julian Sas won in 2016 de ‘European Blues Award’ in de categorie ‘Beste Live Muzikant’. Sas musiceert in de bluestraditie van grootheden als John Lee Hooker, Freddie King, Elmore James, Willy Dixon en Memphis Slim. Sas is echter ook een groot liefhebber van de latere bluesrockgitaristen Jimi Hendrix, Jeff Beck, Jonny Winter, Stevie Ray Vaughan en Rory Gallagher.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

vrijdag 23 maart 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€14 vvk, €16 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: