JP & The Seeger Session Band – Farewell Show

Op vrijdag 7 december 2018 neemt JP & The Seeger Session Band met een spectaculaire show in Iduna afscheid van hun publiek. Na een periode van 9 jaar stopt de band en gaan de bandleden hun eigen muzikale weg.
JP & The Seeger Session Band ontstond naar aanleiding van Bruce Springsteens geroemde album ‘Seeger Sessions’ uit 2006, een ode aan Pete Seeger. Deze folklegende kende de kracht die een liedje kan uitoefenen en stond aan de wieg van de protestsong.
De vijftienkoppige band speelt klassiekers uit de Amerikaanse folktraditie, recenter werk van Bruce Springsteen en andere Amerikaanse helden, aangevuld met eigen songs. Dat alles gebracht met doorleefde zang, strakke ritmes, harmonieuze achtergrondvocalen van de Seeger-sisters en het swingende geweld van de Seeger-horns. De vonken vliegen ervan af en stilzitten behoort niet tot de opties!
JP & The Seeger Session Band begon als een “tijdelijk” project.  Het onverwacht grote succes, de snel groeiende schare fans en niet in de laatste plaats het plezier dat de vijftien bandleden en hun vaste crew beleefden aan de optredens in binnen- en buitenland, zorgden ervoor dat het project jaar na jaar enthousiast werd gecontinueerd.
Na negen prachtige jaren is de cirkel nu rond. Het is tijd voor nieuwe uitdagingen, maar niet voordat JP & The Seeger Session Band nog één keer alles uit de kast halen, als dank aan hun trouwe aanhang.

vrijdag 07 december 2018

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€18 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: