Inge van Calkar presents:

de Magical Rollercoaster Live Experience Show!

LET OP
De shows van Inge van Calkar is verplaatst naar vrijdag 17 september 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

Laat je verrassen in de Magical Rollercoaster Live Experience Show, waar overal om je heen iets gebeurt. Net als bij haar rooftop streaming concert op het dak van het Groninger Forum afgelopen zomer, heeft Inge van Calkar ook voor de release van haar mini album FULL COLOR een manier bedacht om ondanks de corona-maatregelen een unieke concertervaring neer te zetten. Een exclusieve pre show vindt plaats in Iduna Drachten. De show heeft een vuurwerk aan nieuwe ideeën en verrassingen. Beleef een popconcert op een hele nieuwe manier, waarbij de band in het midden van de zaal staat en het publiek op het podium. Nu de wereld toch op zo’n kop staat, kunnen we daar net zo goed gebruik van maken!

Over Inge van Calkar:
Inge’s eerste single Touchdown van dit mini-album werd meteen TopSong op NPORadio2 en eigenlijk is The Lady in White sindsdien niet meer van de radio af te slaan. Inge stond al op Eurosonic Air, op het Reeperbahn festival in Duitsland en het Spot festival in Denemarken. Bij radio 2 wordt ze de Nederlandse Kylie Minogue genoemd. Zelf spreekt ze liever van ‘Kylie meets Garbage’. Het is die popsensibiliteit met een scherp randje die het hem doet. Het is aan de ene kant mainstream, maar dan wel links van het midden, met een onversneden laag retro ‘90s synthpop. Van Calkar werkt samen met het producersduo Snoet en Smoel en Gordon Groothedde.

Support: Delore
De frisse, dromerige klanken van de Nederlandstalige electropopband Delore bieden je een kijkje in de ziel. De band uit het noorden maakt zwoele popsongs die qua sfeer niet zouden misstaan in een nachtclub.
In april 2021 bracht Delore haar tweede single genaamd ‘Hitte’ uit. Het is een opzwepend vervolg op de eerste single ‘Zweven’, die uitkwam in februari. Hitte vertelt het verhaal van aantrekking en afwijzing. “Iemand tegenkomen, om elkaar heen draaien en het spel van flirten. Soms is die hitte verslavend en blijf je maar tegen beter weten in bij iemand terugkomen”, zegt zangeres Liza Bloem. “De nieuwe single is een nummer waar de band live zijn volledige energie in kwijt kan. Hitte is een duidelijk voorbeeld van het geluid dat we willen brengen; donker, spannend en opzwepend.
Hitte is de tweede single die de band uitbrengt na het Hit the North-traject van Eurosonic Noorderslag. Eerder won het viertal de Kleine Prijs van Fryslân in 2019 was het o.a. te zien op Bevrijdingsfestival Friesland en ESNS.

vrijdag 17 september 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€11 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: