Tijdsschema:
19:30 Once Awake
20:20 Dagoba
21:50 Infected Rain

De uit Moldavië afkomstige Infected Rain maakt sinds 2008 moderne metalcore en staat bekend om de eigen stijl, excentrieke vocals van frontvrouw Lena Scissorhands en zware gitaarriffs. Denk aan bands als Jinjer, Arch Enemy en Butcher Babies, allen bands in de extremere metal met een frontvrouw. Lena werd eerder door lokale media aangeduid als “de meest excentrieke vocalist van Moldavië” met haar zangstijl en screams. In oktober 2021 brengt de band single ‘Postmortem Pt. 1’ uit en kondigt aan dat in begin januari 2022 album ‘Ecdysis’ uitgebracht zal worden.

De Franse metalband Dagoba, opgericht in 1997, is te vergelijken met bands als Pantera, Machine Head en Fear Factory. In de 20 jaar volgen de albums elkaar snel op en breidde Dagoba hun geluid uit met donkere, symfonische en industriële elementen. Hierdoor wordt het album ‘Black Nova’ in 2017 het sterkste album tot nu toe en recent nog brengt de band een nieuwe single uit genaamd ‘The Hunt’.

De avond wordt geopend door toursupport Once Awake. Dit kwartet uit Noorwegen weet op originele wijze metalcore/melodische death metal te brengen met zware groovende riffs en zelfs een vleugje Djent. In hun korte, vierjarige. bestaan heeft Once Awake al drie albums uitgebracht, is er een vierde in de maak en is de band in 2020 zelfs door Slipknot uitgekozen voor een plek op hun “Pulse of the Maggots Fest”, een online festival/ondedeel van Knotfest met optredens van 20 van de meest opwindende opkomende artiesten ter wereld!

donderdag 21 april 2022

Deur: 19:00

Aanvang: 19:30 - 23:00

€15 vvk, €17 deur

Bestel hier je ticket
Facebook event

Artiesten: