Tijdschema
15:30 Meddler
16:20 Camp High Gain
17:20 Katran
18:00 Ignite

Een optreden van de Amerikaanse band Ignite heeft iets magisch. De combinatie van power, emotie, overtuiging en kunde levert een soort overweldigend, intensief geheel op. De hardcoreband met punk rock-invloeden, werd opgericht in 1993 en hun doorbraak naar een groter publiek kwam er met het in 2000 uitgekomen album ‘ A Place Called Home’.
De spil en het uithangbord van Ignite is wereldzanger Zoli ‘The Voice’ Téglas. Met zijn maten maakt hij keer op keer ijzersterke albums. Mede door de pakkende melodielijnen en treffende breaks zijn de nummers kolossaal al duren ze soms amper twee minuten!
Ze stonden op de grote festivals, deden kleine clubtours, speelden voor zalen van 10 tot 100.000 man en deelden het podium met de grootste sterren. Er is geen enkele hardcoreband die een zodanig gevarieerd publiek bestaande uit metalheads, hardcorekids, punkers en alternatieve rockers kan vermaken.
Afgelopen jaar bracht Ignite na tien jaar eindelijk de opvolger van “Our Darkest Days” uit genaamd “A War Against You”. De fans konden opgelucht ademhalen: nog steeds bewijst Ignite als vanouds keihard te rocken en relevant te zijn in het hardcorepunk landschap anno 2017. Ignite is de ideale combinatie van melodieuze hardcorebands als Bad Religion en tegen metal aanleunende bands als Helmet.

Supports zijn het uit leden van Undeclinable Ambuscade en Beef bestaande Camp High Gain en lokale punkrock helden Meddler én Ignite neemt de bevriende Kroatische band Katran mee op tournee.

zondag 23 april 2017

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 19:30

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebook event

Artiesten: