Let op: Om dit concert te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code nodig, waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad.  Daarnaast vragen we naar je legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie. 

Emiel, Bart, Rik en Jeroen hebben het olderraarst druk met de Fryske filmhit Stjer! dus een Hûnekopfestival zoals jullie dat kennen zit er dit jaar helaas niet in. Maar de Hûnekop zou de Hûnekop niet zijn als ze in alle chaos en beperkingen van de dag niet iets anders hebben betocht! Op zaterdag 23 oktober, de dag dat normaliter het festival gehouden zou worden, zal er daarom in Poppodium Iduna een speciale Jûn mei De Hûnekop georganiseerd worden. Emiel & co zullen die dag samen met een aantal spesjale gasten zoals Oele Plop en Freddy de Zwerfer út Stjer! een avondvullende set spelen.

Daarnaast hebben ze de nieuwe Drentse sensaasje Skroetbalg, bekend van internethits als ‘Bakkie de man’, ‘Stompen in de kroeg’ en ‘Ponypark (is kut)’ zo ver gekregen hun geliefde provincie te verlaten en hun gaat-ja-mooi-zo punkrock in Fryslân op het podium te vertolken. Dat disse swetsers út Drenthe veel gemeen hebben met ons Friezen kan wel herleid worden uit hun voorliefde voor bier, auto’s, vechten, andermans moeder en natuurlijk de eigen provincie.

Het mag dan wel nog nét geen festival heten, dat het een grut feest wurd weten we wel zeker! Fan 19:30 oant 00:00 doen we even krekt alsof het 2019 is!

zaterdag 23 oktober 2021

Deur: 19:30

Aanvang: 20:30 - 00:00

€15 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: