Huiskamerconcert XL met Elske DeWall en Stephanie Struijk in de “huiskamer” van Iduna!

Smelne FM dj Jeroen Fiks organiseert regelmatig in zijn eigen huiskamer concerten, waarbij diverse singer-songwriters ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Vanwege dit succes én om net nog wat meer te kunnen uitpakken mét behoud van de intimiteit wordt op zondag 26 november in Iduna (de zaal wordt helemaal in stijl gebracht) een Huiskamerconcert XL neergezet met maar liefst 3 singer-songwriters! Elske DeWall, Stephanie Struijk en nog een nader bekend te maken artiest zullen deze middag de mooiste liedjes akoestisch vertolken.
Elske DeWall, geboren en getogen in Veenwouden laat al sinds 2010 horen wat zij in huis heeft. Ze heeft onder andere geschitterd op het North Sea Jazz en werd gekozen als 3FM Serious Talent en won de Friese Popprijs. Haar muziek ken je mogelijk van de RTL4-serie Moordvrouw, of van haar schitterende performance naast Lionel Richie in 2012. Afgelopen jaar zong zij tijdens de Passion in Leeuwarden de sterren van de hemel als niemand minder dan Maria in de Passion .
Singer/ songwiter Stephanie Struijk, eerder bekend onder de naam ‘Stevie Ann’, debuteerde op 19-jarige leeftijd met het album Away From Here’. Dit album werd bekroond met de gouden status én een Zilveren Harp. In 2016 verscheen haar vijfde studio-album onder haar eigen naam Stephanie Struijk. Ze schreef de muziek en teksten samen met Daniël Lohues tijdens een roadtrip door de Verenigde Staten.

Zippora Tieman won dit jaar de FrieslandPop Singer Songwriter contest. Deze singer/songwriter verstaat de kunst observaties van haar binnen- en de buitenwereld te vangen in klein gehouden liedjes vol verwondering, met een snufje melancholie en een flinke scheut verlangen. Met haar prachtige warme en heldere stem vertolkt zij een repertoire van zichzelf en anderen en weet de luisteraar daarmee op het puntje van de stoel te krijgen.

zondag 26 november 2017

Deur: 14:00

Aanvang: 14:30

€13,50 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: