Lucas Hamming, Okke Punt en Anna Linde spelen in de ‘huiskamer’ van Iduna!

Smelne FM dj Jeroen Fiks organiseert regelmatig in zijn eigen huiskamer concerten, waarbij diverse singer-songwriters ‘unplugged’ en in een intieme sfeer hun muziek te laten horen. Vanwege dit succes én om net nog wat meer te kunnen uitpakken mét behoud van de intimiteit organiseerden we afgelopen november in Iduna een Huiskamerconcert XL met o.a. Elske DeWall. En dat smaakte naar meer….

Deze zondag zal Iduna wederom worden omgetoverd in huiskamersetting en kun je genieten van fijne akoestische optredens door Lucas Hamming, Okke Punt en Anna Linde.

Wie denkt dat deelname aan talentenjachten een zonde is voor je carrière in plaats van een zegen, heeft het mis. Tenminste, wanneer je het talent van Lucas Hamming bezit. In sneltreinvaart bracht Hamming twee albums uit, had hij twee 3FM Megahits te pakken, de titel van DWDD huisband, speelde vele zalen en festivals plat waaronder Pinkpop en had het themalied van Serious Request op zijn naam hebben staan!

Okke Punt speelde ooit in de begeleidingsband van Yori (vocals/harmonica); bouwde routine op doordat hij werd uitgenodigd door Joe Sumner (zoon van Sting) om mee te spelen in zijn band Fiction Plane en kreeg in Nederland bekendheid als finalist in het televisieprogramma De Beste Singer Songwriter van Nederland met prachtige songs.

Anna Linde is een beginnend artiest woonachtig in het Friese dorp Boelenslaan. Ze speelt veelal covers van artiesten die haar inspireren, zoals Eva Cassidy en Katie Melua waarbij ze zichzelf begeleidt op gitaar. Anna Linde speelt liedjes waarbij ze zelf een bijzonder gevoel heeft en hierover vertelt ze regelmatig tijdens haar optredens.

 

zondag 04 maart 2018

Deur: 14:00

Aanvang: 14:30

€13,50 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: