Let op: Om dit evenement te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code nodig, waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad.  Daarnaast vragen we naar je legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie. 

Op zondag 7 november komen Tommy Ebben, Gerry Wolthof en Indra Kartodirdjo een eerbetoon brengen aan grootheden Bob Dylan, Neil Young en Joni Mitchell.
Als een van de invloedrijkste artiesten en misschien wel dé beste singer-songwriter van de afgelopen eeuw, zijn meerdere nummers van Bob Dylan wereldhits geworden door o.a. Johnny Cash, The Rolling Stones, Guns ‘n’ Roses en recent nog door Adele.
The Freewheelin Tommy Ebben heeft een aantal van zijn nummers zorgvuldig gekozen. Soms blijft hij dichtbij het origineel en soms geeft hij de songs een nieuwe, onverwachte gedaante, maar altijd trouw aan de ziel van het origineel.

Gerry Wolthof staat sinds de jaren tachtig al bekend als de Nederlandse Neil Young. Zijn stem lijkt bijna identiek aan die van de echte Young waardoor je als luisteraar soms, met je ogen dicht, denkt dat je bij die echte grootmeester zit. Wolthof speelde in verscheidene bands zoals Still Going West en The Neil Young Mirror Band en tegenwoordig solo met laatst genoemde en The Best of Neil Young-tribute.

Indra Kartodirdjo speelt een eerbetoon aan Canadese singer-songwriter Joni Mitchell. Als zangeres en violist maakte zij naam bij onder andere The Cosmic Carnival, de theatervoorstelling ‘Fleetwood Mac, The Incredible Story’, Farid Ghannam en Madhara. Met het repetoire van Mitchell staat Indra in 2022 in de theaters onder de noemer Wildwood Flower – A Joni Mitchell Story. Daarvoor komt ze langs in Iduna en presenteert ze samen met gitarist Menno een selectie van Mitchell haar nummers in een intieme setting, met passie en overtuiging.

zondag 07 november 2021

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 18:00

€15 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: