It’s boogie time baby! Ex zwarte cross-directeur en voormalig Voederbietelsbaas Hendrik Jan Lovink komt met zijn relatief nieuwe all-star band Hilltop Howlers het dak van Iduna eraf rocken. Inclusief Lawrence Mul, de beste strot en frontman van de achterhoek. Samen laten ze hun instrumenten huilen als wilde wolven.

Onvervalste rootsmuziek rechtstreeks uit The Boogie Barn, een repetitieschuur gebouwd uit dikke veldkeien en afgepelde boomstammen die op een diep verscholen plek in de Achterhoek staat. Op deze plek werden de nummers van de band geschreven, geoefend en opgenomen voor de eerste plaat ‘Gloria’ die de ziel van die Boogie Barn in zich draagt. Als Hilltop Howlers op het podium staat, komt er een flinke dosis energie, verpakt in een ijzersterke performance en een hoog muzikaal niveau, de zaal in. Muzikaal gezien ergens in het grensgebied tussen The Black Crowes, Rolling Stones en Lynyrd Skynyrd. Met een line-up om van te smullen: zanger Lawrence Mul (in The Shack bekend van The Doors en CCR tributes), Hendrik Jan Lovink op gitaar (Jovink en de Voederbietels), Pieter ‘Automatic Sam’ Holkenborg op gitaar, Hammondorganist Geo Wassing, drummer Daan Boers en bassist Joep Lankveld. Het tweede Hilltop Howlers-album is trouwens ‘as we typ’ in de maak, dus verwacht ook hagelnieuwe swampy rock ’n roll krakers van deze eigenzinnige knasterds! Zak door je knieën en huil mee met Hilltop Howlers.

Support: Poppa Jay & the Holy Rollers
Poppa Jay & the Holy Rollers uit Drachten staat garant voor energieke rock ’n roll die je voet doet stampen. Rauwe gitaar, een bulderende bass en een knallende drummer. De perfecte ingrediënten voor een explosief optreden die je niet mag missen.

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga.

zaterdag 03 december 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€ 12,50 vvk, € 15,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: