Zoals in de persconferentie van 23 maart door het kabinet is aangegeven worden er per direct aangescherpte maatregelen gehanteerd rondom de bestrijding van het Corona virus. Dit betekent dat alle evenementen tot en met 1 juni in Poppodium Iduna geen doorgang kunnen vinden. Voor het optreden van Het Gezelschap op 18 april aanstaande zijn we op dit moment een nieuwe datum aan het zoeken. Zodra er een nieuwe datum is gevonden zullen we deze bekend maken. Bezoekers die een ticket hebben gekocht zijn via onze mailing op de hoogte gesteld.

Een van de hoogtepunten van het Pop in de Tuin festival was ongetwijfeld Het Gezelschap! Begin 2020 komt het debuutalbum van dit Zuid-Hollandse trio getiteld “De Plaat” uit. Een betere aanleiding voor een vervolg konden we ons dan ook niet kunnen wensen; daarom komen de heren op zaterdag 18 april terug naar Drachten voor een clubshow in Iduna!

Geheel in een traditie die Jules Deelder ook zou bevallen, is Het Gezelschap een bijzonder mondig drietal nachtuilen met een voorliefde voor het gesproken – of geschreeuwde – woord. Nachtburgemeester van Dordrecht Juno Rissema, BrandWerk-MC Diggy Rast en De Likt-frontman Jordy Dijkshoorn leveren hiphopelectro zoals je van De Likt gewend bent, maar dan met vlagen blues en spoken word er door heen. Zo ontstaat een wisselwerking die op het eerste gezicht heel vreemd lijkt, maar in kern bijzonder goed aansluit.

Soms is het leven mooi
Soms zit het leven even tegen
Het is Dood en verderf
Het is Geneuk en een slecht geweten

Soms druk op de borst
Soms is de ziel versleten
Soms enthousiasme en geluk
Of hoe dat ook mag heten

Soms kom je er mee weg
Soms moet je er voor boeten
Bewandel je dit pad
Doe Het Gezelschap dan de groeten

zaterdag 18 april 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€10 vvk, €10 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: