Let op: Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Hackensaw Boys opnieuw verplaatst en staat nu op donderdag 19 mei 2022. Reeds gekochte kaarten (gedateerd op 20 mei 2020 en 20 mei 2021) blijven geldig. Bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

Onze favoriete hillbillies de Hackensaw Boys komen op donderdag 19 mei 2022 terug naar Poppodium Iduna. De Hackensaw Boys spelen traditionele folk- en bluegrassmuziek met een eigentijdse twist. De band geeft een compleet eigen draai aan het ouderwetse genre, door flink wat country, rock ’n’ roll en hillbilly toe te voegen.  Met een niet te temmen enthousiasme staan The Hackensaw Boys uit Virginia al twintig jaar op het podium. Met hun energieke en uitbundige optredens hebben ze in die tijd een imposante live reputatie weten op te bouwen. Ook voor Iduna is de band zeker geen onbekende. We hebben de Boys al tweemaal in onze oude zaal mogen verwelkomen en ze speelden zelfs op het Jûn fan Peije festival.

In 2019 verscheen de EP ‘A Fireproof House of Sunshine’ via Free Dirt Records,. Voor de opnames werkten de Boys samen met Rob Evans, die eerder ook zijn diensten leverde aan oa Dave Matthews Band, Gregg Allman en Gov’t Mule. Een EP waarbij frontman David Sickmen niet terugkijkt op de afgelopen twintig jaar maar vooral vooruit kijkt naar de toekomst waarbij de band ongetwijfeld haar DIY roots die ze van de punk hebben geërfd niet zal verloochen!

De muziek van supportact Jonathan Rhodes heeft ruwe randjes en is vaak onafgewerkt, net als onze levens. Zijn nummers zijn geïnspireerd door de rijke Amerikaanse muziek traditie Americana, met nummers die zijn luisteraars op het randje van hun stoel laten zitten.

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga

donderdag 19 mei 2022

Deur: 19:30

Aanvang: 20:00 - 23:00

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebook evenement

Artiesten: