Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus is de show van Hackensaw Boys een jaar verplaatst van 20 mei 2020 naar 20 mei 2021. Reeds gekochte kaarten blijven geldig. Gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld.

Onze favoriete hillbillies de Hackensaw Boys komen op donderdag 20 mei terug naar Poppodium Iduna. Wie zich de vorige keren nog kan herinneren weet dat je een geweldig optreden kan verwachten; de perfecte start voor je lange hemelvaartsweekend!

De Hackensaw Boys spelen traditionele folk- en bluegrassmuziek met een eigentijdse twist. De band geeft een compleet eigen draai aan het ouderwetse genre, door flink wat country, rock ’n’ roll en hillbilly toe te voegen.  Met een niet te temmen enthousiasme staan The Hackensaw Boys uit Virginia al twintig jaar op het podium. Met hun energieke en uitbundige optredens hebben ze in die tijd een imposante live reputatie weten op te bouwen. Ook voor Iduna is de band zeker geen onbekende. We hebben de Boys al tweemaal in onze oude zaal mogen verwelkomen en ze speelden zelfs op het Jûn fan Peije festival.

In 2019 verscheen de EP ‘A Fireproof House of Sunshine’ via Free Dirt Records,. Voor de opnames werkten de Boys samen met Rob Evans, die eerder ook zijn diensten leverde aan oa Dave Matthews Band, Gregg Allman en Gov’t Mule. Een EP waarbij frontman David Sickmen niet terugkijkt op de afgelopen twintig jaar maar vooral vooruit kijkt naar de toekomst waarbij de band ongetwijfeld haar DIY roots die ze van de punk hebben geërfd niet zal verloochen!

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga

donderdag 20 mei 2021

Deur: 19:30

Aanvang: 20:00 - 23:00

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: