Geboren en getogen Londenaar Gregory Page verruilde het leven in de UK al vroeg voor de Californische zon. Hier begon hij zijn nummers te schrijven die hem vervolgens de hele wereld over brachten. Zijn mix van jazz, folk en Americana biedt een perfecte bodem voor zijn prachtige verhalen, waarvan Page een uitmuntend verteller is.
In de geest van Johnny Cash, James Taylor en Willie Nelson is het nieuwe album van Gregory Page geïnspireerd op de ervaringen van een derde generatie Iers-Armeense muzikant, die zijn leven documenteert met de pen van een dichter.  Dit album, “So It Goes” verschijnt op vrijdag 21 april en bevestigt de status van Gregory Page als een van Amerika’s meest toonaangevende songwriters.

Vandaag wordt Page bijgestaan door pianist Sky Ladd en percussionist Josh Hermsmeier om zijn prachtige hedendaagse klassiekers nog meer tot leven te wekken. Gregory Page is een unieke artiest die beschikt over het vermogen om het hedendaagse leven te observeren en dit op realistische, gevoelige edoch humoristische wijze in zijn teksten te verwerken. Over de jaren is Page uitgegroeid tot een meesterlijk tekstschrijver. Zijn nostalgieopwekkende nummers worden gedragen door zijn doorleefde stemgeluid en voeren de luisteraar mee naar de jaren dertig, de hoogtijdagen van de folk, jazz en americana.

Let op: dit optreden is een seated concert wat betekent dat er geen staanplaatsen zijn en er hierdoor dus een beperkt aantal kaarten verkocht kunnen worden.

zaterdag 20 mei 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€16 vvk, €18 deur

Bestel hier je ticket
Facebook-event

Artiesten: