Geachte concertbezoeker,

Helaas moeten we u mededelen dat het optreden van Golden Caves en Leap Day morgenavond in Iduna niet zal doorgaan. Wegens ziekte zal het voor Golden Caves niet mogelijk zijn op te treden.

Bezoekers die reeds een kaartje hebben gekocht zijn geïnformeerd over het retourneren.

Onze excuses voor het ongemak.

 

Golden Caves geldt als een van de meest veelbelovende vertegenwoordigers van de nieuwe generatie Progressieve Rock. Het Rotterdamse vijftal was in 2018 nota bene als enige Nederlandse band genomineerd in de categorie ‘Limelight’ (Grootste Talent) van de prestigieuze Progressive Music Awards in de UK. Het vooraanstaande Engelse magazine ‘PROG’ noemt Golden Caves zelfs “a revelation (…) the future of prog rock”.

Een dynamische mix van ProgRock met alternatieve invloeden en hier en daar een aanstekelijk poprandje kenmerkt de muziek van Golden Caves. Met als sterke toegevoegde waarde de prachtige zang van de stralende frontvrouw Romy Ouwerkerk.

Met het volwassen debuutalbum ‘Collision’ oogst Golden Caves lof in binnen- én buitenland. Dit resulteerde inmiddels in optredens op bekende festivals als Progdreams (De Boerderij) en ProgPower Europe. Ook tourde de band in de UK, met als hoogtepunt de eervolle uitnodiging om te spelen op Summer’s End, het oudste Progressieve Rock festival van Engeland.

Symfonische Progrockband Leap Day bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten uit Drachten en omgeving. Onlangs vierden zij hun 10-jarig jubileum met het nieuwe album Timelapse. Een verzamelalbum met hierop drie niet eerder uitgebrachte nummers, drie nummers in een alternatieve uitvoering en een niet eerder uitgebrachte live-opname.

vrijdag 15 maart 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€10 vvk, €10 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: