Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat zojuist besloten is tot 31 maart landelijk alle samenkomsten waarbij meer dan 100 bezoekers zijn af te lassen. Dit heeft natuurlijk ook ingrijpende gevolgen voor het programma van Iduna. De meeste concerten en dansavonden tot 31 maart zullen namelijk verplaatst of afgelast worden.
Voor jou als bezoeker van Forever Amy kunnen wij je helaas nog niet mededelen of deze show ingehaald zal worden. We zijn op het moment aan het kijken naar een nieuwe datum maar gezien het optreden in Drachten onderdeel uitmaakt van een tour met tientallen optredens is het maar de vraag of al deze shows behouden kunnen blijven. Zodra hierover nieuws is zullen wij hierover iedereen op de hoogte stellen. Bezoekers die tickets hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via de mail op de hoogte gesteld.

‘Forever Amy’ is een overweldigende reis door de muziek en de live-optredens van Amy Winehouse. Een memorabele show, die de extravagante artieste zo natuurgetrouw vertolkt dat je gelooft dat Amy zelf op het podium staat, als stralend middelpunt van haar band.
Dat is de verdienste van het Siciliaanse jazz- en soulwonder Alba Plano. Zij wordt begeleid door Amy’s oorspronkelijke bandleden die de jazzdiva het best kenden en die met deze fantastische show haar muzikale nalatenschap levend willen houden. Musical director en bassist Dale Davis, keyboardspeler Xantone Blacq, gitarist Hawie Gondwe, drummer Nathan Allen en saxofonist en fluitist Jim Hunt, zijn stuk voor stuk door de wol geverfde topmusici die met Amy Winehouse de wereldtop van de popmuziek bereikten.
Alba Plano is in deze formatie als leadzangeres helemaal in haar element. Amy Winehouse was de grote inspiratie voor haar muzikale carrière en dat blijkt uit de authentieke en respectvolle wijze waarop zij de topsongs van de jazz- en souldiva laat herleven. Met haar buitengewone vocale kwaliteiten is Alba de perfecte stem voor de muzikale reis door het repertoire van Amy. Maar ook de stijl en presentatie op het podium die La Winehouse haar bij haar fans zo geliefd maakten, weet zij wonderbaarlijk goed te evenaren.
Amy Winehouse was een fenomeen in haar genre. Een film over haar leven won eerder een Oscar voor beste documentaire. De show ‘Forever Amy’ doet recht aan de grote invloed die zij op de muziekwereld heeft gehad. Een ontroerend eerbetoon aan een geweldige vrouw, die haar ziel verkocht aan de muziek.

Muzikale omlijsting door DJ Okky.

zondag 15 maart 2020

Deur: 15:00

Aanvang: 15:45

€29,50 vvk, €32 deur

Bestel hier je ticket

Artiesten: