Horns UP en maak je klaar voor een hard avondje vermaak! De vlaamse band Fleddy Melculy komt met een bak vol brute herrie en entertainment naar Iduna. De metal-/thrash-/hardcoreband braakt Nederlandstalige maatschappijkritische teksten met een dikke knipoog. Speedözer uit Brussel komt mee als support en de lokale Dokkumer band Atmoran trapt de avond af.

Fleddy Melculy is de beste Belgenmop sinds tijden. Wanneer Jeroen Camerlynck en Fleddy himself in januari 2016 de lyricvideo van “T-shirt van Metallica” online gooit, heeft hij geen flauw benul van wat voor heksenketel hij ontketent. In een half jaar tijd ontpopt het illustere gezelschap zich tot één van de meest populaire Belgische metalacts van het laatste decennium. Vanuit het niets naar alle grote podia van België en Nederland en sindsdien scoren ze de ene culthit na de andere. De groep is in 6 jaar uitgegroeid tot een vaste waarde in de metalscene binnen de Benelux met een following dat elk dag aandikt. Waar Fleddy Melculy staat is het gegarandeerd feest. Dat zal in Iduna niet anders zijn, dus kom het meemaken.

Speedözer
High-octane speed rock’n’roll uit Brussel! Dat betekent keiharde schreeuwende gitaarriffs, verpletterende baslijnen en supersnelle drums.

Atmoran
De vijf Dokkumer jonge metalheads van Atmoran maken alternatieve metal geïnspireerd door bands als Lamb of God, Amon Amarth en een zelfs een beetje Radiohead.

Tijdschema
20:00 – Deur
20:30 – Atmoran
21:20 – Speedozer
22:20 – Fleddy Melculy

vrijdag 25 november 2022

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€ 15,- vvk, € 15,- deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: