Flavium viert 50-jarig jubileum met nieuw album en tour!

Flavium behoort tot de meest toonaangevende bluesbands van Nederland. De band die al jaren actief is op blues- en festivalpodia in binnen- & buitenland. In 2019 viert de band zijn 50 jarig jubileum  met een nieuw album en een speciale tour die een overzicht geeft van Flavium’s rijke geschiedenis. Een geschiedenis waarbij Flavium jarenlang met andere bluesbands zoals Cuby & The Blizzards vaandeldragers zijn van de Nederblues. De band deelde het podium onder meer met BB King, Albert King en Freddie King, John Lee Hooker, Dr. Ross en the Climax Bluesband, maar ook Nederlandse coryfeeën als Eelco Gelling, Jan Akkerman en Pierre van der Linden. Tijdens optredens en tournees in binnen- en buitenland maakte de band zijn live-reputatie meer dan waar.

In 2015 werd door Johan Derksen de Dutch Blues Award uitgereikt aan Flavium en werd Flavium toegevoegd aan de Dutch Blues Hall of Fame.
Flavium swingt als geen ander. Spetterende solo’s, oorstrelende blue(s) notes, zeer fanatieke blues, het komt allemaal langs tijdens een optreden en is vastgelegd op talloze albums waaronder bluesklassiekers ‘Nightlife’ en ‘Nobody Knows You When You’re Down and Out’ welke de band noteringen in de hitlijsten bezorgden.

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

zondag 07 april 2019

Deur: 15:00

Aanvang: 15:30 - 18:30

€11 vvk, €13 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: