Zoals in de persconferentie van 23 maart door het kabinet is aangegeven worden er per direct aangescherpte maatregelen gehanteerd rondom de bestrijding van het Corona virus. Dit betekent dat alle evenementen tot en met 1 juni in Poppodium Iduna geen doorgang kunnen vinden. Voor het optreden van Feuerengel op 17 april aanstaande betekent dit dat we de show verplaatsen naar vrijdag 23 oktober. Gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die tickets hebben gekocht via onze website inmiddels op de hoogte gebracht.

Rammstein-tributeband FEUERENGEL keert op vrijdag 23 oktober terug naar Drachten en komt Iduna in vuur en vlam zetten! De verhitte show van deze zeskoppige Duitse band ga je niet snel vergeten en staat bekend om zijn authentieke Rammstein-sfeer.

Al meer dan 20 jaar brengt FEUERENGEL een hulde aan één van ’s werelds meest spraakmakende bands: Rammstein! Dat doen ze zo goed, dat ze al twee keer op uitnodiging van Till Lindemann en kornuiten een Rammstein-show voor Rammstein en vrienden hebben gespeeld. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zorgen voor een avond vol spektakel. Bovendien spelen de zes volbloed muzikanten en Rammstein-fans een superstrakke show. Niet voor niets krijgen ze lovende reacties als ‘Ik hoor geen verschil’ en ‘Niet van het origineel te onderscheiden’. Dit is dé tributeband die een Rammstein liefhebber gezien moet hebben.

 

vrijdag 17 april 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 23:30

€25 vvk, €27 deur

Bestel hier je ticket
fb-event

Artiesten: