Let op: Om dit concert te bezoeken heb je behalve een ticket ook een coronatoegangsbewijs in de vorm van een QR-code nodig, waaruit blijkt dat je gevaccineerd of negatief getest bent, of dat je eerder corona hebt gehad.  Daarnaast vragen we naar je legitimatiebewijs. Klik hier voor meer informatie. 

Rammstein-tributeband FEUERENGEL zet Iduna in vuur en vlam!

Dit is de verplaatste show van Feuerengel (eerdere data 17 april en 23 oktober 2020). Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht.

Rammstein-tributeband FEUERENGEL komt Iduna in vuur en vlam zetten! De verhitte show van deze zeskoppige Duitse band ga je niet snel vergeten en staat bekend om zijn authentieke Rammstein-sfeer.

Al meer dan 20 jaar brengt FEUERENGEL een hulde aan één van ’s werelds meest spraakmakende bands: Rammstein! Dat doen ze zo goed, dat ze al twee keer op uitnodiging van Till Lindemann en kornuiten een Rammstein-show voor Rammstein en vrienden hebben gespeeld. Waar vele bands alles doen om het gitaargeweld van Rammstein te evenaren gaan de heren van deze band een flinke stap verder. Vlammenwerpers en vuurbogen gecombineerd met de subliem gecoverde wereldhits als ‘Du Hast’ en ‘Ich Will’ zorgen voor een avond vol spektakel. Bovendien spelen de zes volbloed muzikanten en Rammstein-fans een superstrakke show. Niet voor niets krijgen ze lovende reacties als ‘Ik hoor geen verschil’ en ‘Niet van het origineel te onderscheiden’. Dit is dé tributeband die een Rammstein liefhebber gezien moet hebben.

 

vrijdag 12 november 2021

Deur: 19:30

Aanvang: 20:30 - 23:30

€25 vvk, €27 deur

Bestel hier je ticket
fb-event

Artiesten: