Door de maatregelen in de aanpak van het coronavirus wordt de show van Ellen Foley opnieuw verplaatst (oorspronkelijke data waren 14 januari 2022, 29 mei 2020 en 27 februari 2020). De nieuwe datum voor deze show is 14 januari 2023. Reeds gekochte tickets blijven geldig; bezoekers die een ticket hebben gekocht via onze website zijn inmiddels via onze mailing op de hoogte gesteld (check ook je spamfolder!).

Zangeres van ‘Paradise by the Dashboard Light’ en ‘We Belong to the Night’

Sinds ‘Paradise By The Dashboard Light’ (1977) kan niemand meer om Ellen Foley heen. Direct na de release van Meat Loaf’s wereldhit ontstond er tumult en rumoer: was de dame in de clip wel de echte zangeres? Nee, zo bleek. De vrouwelijke stem was die van Ellen Foley. Net zoals op de rest van de nummers op ‘Bat Out of Hell’. Haar naam was in één klap gevestigd.
Na haar Meat Loaf-periode zette de Amerikaanse zangeres het succes voort met haar solo-album Nightout dat twee superhits voortbracht: ‘We Belong To The Night’ en ‘What’s The Matter Baby’. Twee albums volgden waarna ze zich stortte op haar werk met en voor anderen: van Joe Jackson tot The Clash, en van musicals op Broadway tot filmrollen in Cocktail (met Tom Cruise) en Fatal Attraction.
Ruim 40 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tourt de levende rocklegende weer met haar band de wereld over. En natuurlijk ontbreken de hits niet!

Muzikale omlijsting door dj Jankobus Seunnenga.

zaterdag 14 januari 2023

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€21 vvk, €23 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: