Zoals in de persconferentie van 23 maart door het kabinet is aangegeven worden er per direct aangescherpte maatregelen gehanteerd rondom de bestrijding van het Corona virus. Dit betekent dat alle evenementen tot en met 1 juni in Poppodium Iduna geen doorgang kunnen vinden. Voor het optreden van Ellen Foley op 29 mei aanstaande zijn we op dit moment een nieuwe datum aan het zoeken.

Zangeres van ‘Paradise by the Dashboard Light’ en ‘We Belong to the Night’

Sinds ‘Paradise By The Dashboard Light’ (1977) kan niemand meer om Ellen Foley heen. Direct na de release van Meat Loaf’s wereldhit ontstond er tumult en rumoer: was de dame in de clip wel de echte zangeres? Nee, zo bleek. De vrouwelijke stem was die van Ellen Foley. Net zoals op de rest van de nummers op ‘Bat Out of Hell’. Haar naam was in één klap gevestigd.
Na haar Meat Loaf-periode zette de Amerikaanse zangeres het succes voort met haar solo-album Nightout dat twee superhits voortbracht: ‘We Belong To The Night’ en ‘What’s The Matter Baby’. Twee albums volgden waarna ze zich stortte op haar werk met en voor anderen: van Joe Jackson tot The Clash, en van musicals op Broadway tot filmrollen in Cocktail (met Tom Cruise) en Fatal Attraction.
Ruim 40 jaar later kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tourt de levende rocklegende weer met haar band de wereld over. En natuurlijk ontbreken de hits niet!

Muzikale omlijsting door dj Jankobus Seunnenga.

vrijdag 29 mei 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€21 vvk, €23 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: