Blues/rock-sensatie Electric Hollers

LET OP
De shows van Electric Hollers zijn in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar zaterdag 10 juli 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, let op met nieuwe tijden. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

Electric Hollers is een blues/rock-sensatie uit Noord-Nederland. Maak je klaar om weggeblazen te worden door een muur van vintage sound en energie! Zware bastonen, donderende drums en gitaarsolo’s die je meeslepen naar vervlogen tijden.

Er zijn twee shows:
van 19:20 – 21:20 uur (19:00 open)
van 22:00 – 00:00 uur (21:40 open) – uitverkocht

De band laat zich inspireren door bands als Led Zeppelin, Santana & Ten Years After en bracht in 2018 hun eerste plaat ‘Rise’ uit. Het uitbrengen van dit album leverde lovende recensies en een volle agenda op met als hoogtepunten een finaleplaats van de Dutch Blues Challenge, een voorprogramma van Ten Years After (in Iduna!) en een show op Waterpop.

Op 28 februari 2020 bracht de band het nieuwe album ‘Electric Hollers’ uit. Op dit album staan een rauwe sound en een live-feel centraal.

Bezetting:
Tim Birkenholz – Leadzang/gitaar
Inge de Vries – Basgitaar/zang
Max Mollema – Drums/zang

Voorprogramma volgt

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase.

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang! Voor dit evenement is geen testbewijs nodig.
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

zaterdag 10 juli 2021

Deur: 19:00

Aanvang: 19:20

€10 vvk


Tickets 19:00
tickets 21:40 (uitverkocht)

Artiesten: