Drunken Dolly viert al jaren feest op de Nederlandse podia en inmiddels hebben ze tijdens hun UK-tour ook daar laten zien dat Drunken Dolly feesten en drinken is.
Dat in combinatie met hun energieke show vol punk, folk en meerstemmige samenzang is garantie voor een groot feest.

Op hun nieuwe EP, welke 16 maart 2019 uitkomt, wordt hun liefde voor feesten en alcohol nogmaals goed bezongen en zorgen ze ervoor dat je onmogelijk stil kan blijven staan waardoor je je schoenzolen onder je schoenen vandaan danst.

Bijna vanzelfsprekend dat ze in 2015 de feestband van de Popronde waren en in 2017 en 2018 de AFAS Live op zijn kop hebben gezet met hun support bij de Dropkick Murphys en Flogging Molly.
Hun vrienden van Ferocious dog hebben deze gangmakers voor hun eigen festival, Dogfest, naar Engeland gehaald en ondertussen hebben The Rumjacks en The Real Mckenzies ook te maken gekregen met het feestgeweld van deze jongens.

Voorprogramma:
Plunder heet je welkom in haar haven; trek je dansbare pirate-boots aan en grijp je vrienden bij de kraag! Deze pirate-partyfolk band uit Leeuwarden maakt Nederlandstalige liedjes over zwarte schapen, het verlangen naar vrijheid en de zoektocht naar je innerlijke vuur. Plunder laat geen kans voorbijgaan om samen met het publiek een feestje te bouwen en zorgt daarmee altijd voor leven in de brouwerij. Met invloeden uit verschillende stijlen als Ierse folk, balkan, ska en klezmer, zet de groep een energiek en opzwepend eigen geluid neer. Elke plek die dit bijeengeraapte zootje schorem aandoet, wordt gegarandeerd geplunderd!

vrijdag 05 april 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€6 vvk, €6 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: