Drukwerk, de populaire band uit de jaren 80, is terug. En hoe! De band die begon met protestsongs tegen de sluiting van jeugdhonken in Amsterdam-Noord, atoomenergie en ondersteuning van krakers. Daarnaast bezongen ze de liefde op een eigen manier zoals in de hits ‘Je Loog Tegen Mij’ (ruim 147.500 exemplaren), de liefde voor Mokum in ‘Hee Amsterdam’ en ‘Schijn ’N Lichtje Op Mij’.

Vijfendertig jaar na ‘Je loog tegen mij’ hebben vader Harry en zoon Bram Slinger het vuur weer opgestookt. Sinds 2012 zijn ze weer op de been door Nederland met Drukwerk en tevens het nieuwe album, getiteld ‘Tegen Beter Weten In’, uitgebracht! Een plaat met Drukwerk’s grootste hits en persoonlijke favorieten maar dan opnieuw ingespeeld en geproduceerd met de technieken van nu.

Ter ere van het 40 jarige jubileum van Drukwerk zullen Harry & co onder de noemer “40 jaar Drukwerk, 40 jaar recalcitrant” nog eenmaal een grote ronde langs de poppodia in den lande maken en komt hij in Friesland voor een exclusieve show naar Poppodium Iduna. Geniet nog eenmaal van die fantastische hits als ‘Je Loog Tegen Mij’, ‘Wat Dom’, ‘Schijn ’n Lichtje Op Mij’, ‘Marianneke’, ‘Hee Amsterdam’ en kom genieten van een avond vol Nederpop historie!

Iduna resident DJ Okky (Stappen als Toen) kruipt vanavond achter de draaitafels voor een heuse 80s en 90s Nederpop afterparty! De voetjes mogen van de vloer bij deze trip down memory lane met nederpop hits van acts als Doe Maar, Toontje Lager, Het Goede Doel, Frank Boeijen, Herman Brood, Powerplay en Vitesse!

vrijdag 14 februari 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30 - 01:30

€18 vvk, €20 deur

Bestel hier je ticket
facebook-event

Artiesten: