Dilana Rocks!

Het optreden van Dilana is uitverkocht. Er zijn geen tickets meer beschikbaar.

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Dilana kan met zekerheid een regelrechte rockchick genoemd worden. Ze deelde het podium met rockhelden als Tommy Lee en Mick Mars (Mötley Crüe), Dave Navarro (Jane’s Addiction, Red Hot Chili Peppers) en Gilby Clark (Guns N’ Roses) en deed en passant ook nog even het voorprogramma van Aerosmith.

Ook kennen velen Dilana van haar deelname aan de Voice of Holland. Met het nummer van The Police wat zij bij The Blind Auditions zong draaide de jury zich unaniem om.
Ze heeft twee Top 40-hits op haar naam staan en reist de wereld over voor haar muziek. Haar intense en energieke stage performance maakt van elk optreden een ervaring op zich en haar stem is er één die je uit duizenden herkent!

Muzikale omlijsting door DJ Okky (It Jaske/Stappen als Toen)

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Leer hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

vrijdag 18 september 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€12,50 vvk


Bestel hier je ticket
fb-event

Artiesten: