Tof nieuws! Vrijdag 13 september komt DeWolff een intiem optreden in Iduna geven! Want, baalden jullie er ook zo van dat we Rock in de Tuin niet door konden laten gaan? Wij wel en DeWolff ook! Samen met de Dolltones, die ook op Rock in de Tuin zouden spelen, geven ze daarom een uniek gratis toegankelijk optreden.
Omdat we een maximale capaciteit hebben in onze concertzaal (helaas zijn we niet zo groot als het Thalenpark) is het noodzakelijk om van te voren kaartjes te bestellen waarvoor je alleen de servicekosten van € 1,25 per kaartje betaalt. Hiervoor geldt zo lang de voorraad strekt en maximaal 4 tickets per persoon. Dus wacht niet te lang!

DeWolff is het driekoppig rock ‘n rollmonster uit het Diepe Zuiden van Nederland; een vuurspuwende liefdesbaby van de grote rockbands uit de 70’s en psychedelische kosmische straling uit de toekomst. Het is Leon Russell meets Deep Purple, The Black Keys meets Allman Brothers. Maar DeWolff is toch vooral DeWolff; een oude ziel in een jong lichaam, een stronteigenwijze en snoeihard rockende jonge band met inmiddels vele platen op zak, waaronder afgelopen week net de livedubbelaar ‘Live & Outta Sight II!

Dolltones zou afgelopen 7 juni de avond openen en ook zij willen dit graag alsnog doen, maar dan bij DeWolff in Iduna! Dolltones is een enthousiaste, smerige rock & roll band uit Groningen. Verwacht vuige gitaarlicks, slappende contrabas en pedalsteelwerk van een hoog niveau, aangevuld met catchy maatschappijkritische teksten met een southern rock overgoten saus.
Dolltones deelde met veel plezier de backstage met bands als Bob Wayne, Peterpan Speedrock en tal van andere artiesten.
Swingende nummers met een dosis nuchtere energie geeft garantie om overal een goed feest te bouwen.

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga

vrijdag 13 september 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€1,25 (servicekosten) vvk


Bestel hier je ticket

Artiesten: