LET OP
Het optreden van De Niemanders stond oorspronkelijk gepland op vrijdag 30 april en is in verband met de maatregelen tegen het Coronavirus verplaatst naar vrijdag 27 augustus 2021. Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Ticketkopers zijn per mail op de hoogte gebracht. (houd ook je spamfolder in de gaten).

De Niemanders

‘Wat zou er met je gebeurd zijn als je op cruciale momenten in je leven een andere kant was opgegaan en in de gevangenis was beland?’
Rocco Osterman van de band Donnerwetter en Wout Kemkens van Shaking Godspeed, zochten het uit. Gefascineerd door de belangrijke bewuste en onbewuste keuzes die mensen maken, gingen de songschrijvers langs bij gedetineerden om hun verhalen te horen. Samen ging ze opzoek naar de kantelpunten en sleutelmomenten in de levens van mensen die verkeerde keuzes hebben gemaakt. De uitkomst van deze unieke samenwerking is een album, met nummers geschreven in de Nederlandse gevangenissen en een concertreeks binnen en buiten de muren. Een album samen met en geïnspireerd door: de verschoppelingen, de misdadigers, de langgestraften. Gedetineerden.

In de liveshow van De Niemanders vormen de verhalen uit de Nederlandse gevangenissen de rode draad. Met emotionele teksten over het leven achter tralies en de momenten die dit hebben veroorzaakt. De muziek zelf stuitert van snelle (punk)rock naar swingende afrobeat en rootsy psychedelica en wordt live uitgevoerd door een vijfkoppige band.

“Een van de meest indrukwekkende Nederlandse rockalbums van de laatste jaren ****”
De Volkskrant

Let op: vanwege de corona-maatregelen hanteren we zitplaatsen. Per bestelling kun je maximaal 2 kaartjes kopen. Het is wel mogelijk om meerdere kaarten te kopen, maar dat betekent meerdere keren bestellen en het is niet mogelijk om met meer dan 2 personen (uit 1 huishouden) naast elkaar te zitten. Vanwege de 1,5 meter maatregel zijn beperkt tickets beschikbaar, dus wacht niet te lang! Voor dit evenement is geen testbewijs nodig.
Lees hier meer informatie over de nieuwe richtlijnen om veilig concerten te bezoeken.

vrijdag 27 augustus 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€15 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: