LET OP: DIT CONCERT IS UITVERKOCHT, ER ZIJN OOK GEEN KAARTEN MEER VERKRIJGBAAR AAN DE DEUR!

De Dijk is uitgegroeid tot een band die waarschijnlijk iedere Nederlander kent: Huub van der Lubbe en de band zitten in het collectieve geheugen van haast drie generaties muziekliefhebbers. Meer dan 35 jaar na oprichting staat de band nog steeds met plezier en enthousiasme op de planken. De Dijk is tijdens hun carrière flink geëvolueerd: van een rammelende Nederpopband tot een stomende, bijna Amerikaanse soulmachine.
Inmiddels heeft De Dijk meer dan twintig albums gemaakt, ontving alle belangrijke onderscheidingen van de Nederlandse popmuziek en speelde zo’n beetje overal waar er te spelen viel. De Nederlandstalige popformatie heeft met grote hits als ‘Bloedend Hart’, ‘Als Ze Er Niet Is’, ‘Dansen Op De Vulkaan’ en ‘Mag Het Licht Uit’ altijd een garantie voor een groot feest op zak.
En dan is daar nu ook nog eens een nieuwe plaat ‘Groef,’ een album vol oude liedjes die in een nieuw jasje zijn gestoken. Huub van der Lubbe over deze nieuwe plaat: ‘We gaan nu aan het publiek vragen om onze muziek opnieuw te beluisteren. En er komen liedjes voorbij die we meer dan dertig jaar niet meer hebben gespeeld. Die nu een nieuwe kans krijgen.’

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase

donderdag 09 november 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 21:00

€29,50 vvk, €30 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: