Natuurlijk kent elke bluesliefhebber(ster) Danny Bryant. De uit Engeland afkomstige bluesrocker heeft vanaf 2002 een behoorlijke discografie opgebouwd en heeft deze zojuist uitgebreid met alweer zijn twaalfde langspeler.

Meerdere optredens in Nederland per jaar, support act van Walter Trout in Paradiso, het aandoen van bijna alle bluesfestivals die ons land rijk is en uiteindelijk zelfs een DVD opname in het Brabantse Rosmalen droegen bij aan een immense populariteit.

Het afgelopen decennium bestond voor Danny en zijn band uit een eindeloze hoeveelheid aan kilometers reizen en bijna tweeduizend shows in vele landen over de hele wereld. Naast zijn vele fans krijgt hij nu ook in de blueswereld zelf de erkenning die hij verdient. Hij wordt genoemd als een van de beste van deze generatie blues artiesten. Onder anderen Joe Bonamassa en Walter Trout zijn laaiend enthousiast!

Walter Trout: “What sets him apart is his passion and feeling.  Danny’s playing grabs you with its intensity and urgency.”

Het voorprogramma wordt verzorgd door de Groningse band The Sidekicks.  De zeer ervaren bandleden, opgegroeid met rhythm & blues zijn van vele markten thuis: pure blues, bluesrock, jazz en swing. Het wordt allemaal perfect geïntegreerd in een lekkere ‘Sidekicksound’. In juni 2017 hebben  ze het nieuwe album ‘Texas of the North’ uitgebracht, een heerlijk album vol blues, rock, pop, jazz en americana. De band staat bekend om zijn energieke live performance, een heerlijke start van de avond vol nieuwe muziek!

vrijdag 01 december 2017

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€15 vvk, €16 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: