Danny Bryant gaat op tour ter ere van zijn nieuwe album Means of Escape

Al meer dan 15 jaar maakt de Britse gitarist en bluesman Danny Bryant op overtuigende wijze furore in de Europese blues scene. Hij vestigde zijn naam door wereldwijd meer dan 2000 maal te spelen in clubs en op grote festivals. Geroemd in Engeland als ‘National Blues Treasure’, wordt hij, ook door zijn collega’s, gezien als de ‘crème de la crème’ in zijn genre. Hij wordt genoemd als een van de beste van deze generatie blues artiesten. Onder anderen Joe Bonamassa en Walter Trout zijn laaiend enthousiast!
In september heeft Danny zijn nieuwe album Means of Escape uitgebracht, wat is opgenomen in Nashville en gemastered in de wereldberoemde Abbey Road Studios. Uiteraard moet deze release worden gevierd met een uitgebreide tour; zaterdag 22 februari mogen wij Danny verwelkomen in Iduna!

Walter Trout over Danny: “What sets him apart is his passion and feeling. Danny’s playing grabs you with its intensity and urgency.”

Support: J R & B

Bluestrio J R & B opent de avond.  Deze formatie met vele jaren ervaring in de muziek is teruggekeerd naar de essentie van muziek maken, elkaar de ruimte gevend in mooie songs uit de rhythm and bluestraditie, maar ook eigen werk wordt niet geschuwd.
J R&B is kortom een band waar binnen de bezieling van muziek maken altijd aanwezig is!

 

Muzikale omlijsting door DJ Tjibbe Flightcase

zaterdag 22 februari 2020

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€15 vvk, €17 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: