Zangeres en bassiste Danielle Nicole groeide op met de blues en werd bekend als een van de oprichters van Trampled Under Foot, de band die ze vormde met haar broers Kris en Nick. In 2014 werd Nicole de eerste vrouwelijke winnaar van de Blues Foundation’s Blues Music Award voor Beste Instrumentalist Bas.

Vervolgens bracht Danielle in 2015 haar eerste solo-album ‘Wolf Den’ uit en volgde die op met ‘Cry No More’ uit 2018. De laatste bereikte zelfs de eerste plaats van de Billboard Top Blues Albumlijst. Afgelopen zomer schitterde ze met haar band, waar gitarist/multi-instrumentalist Brandon Miller en drummer Rodd Bland deel van uitmaken, tijdens het Holland International Blues Festival in Grolloo, dit najaar brengt ze de blues naar Drachten!

Support Moondaze zijn geïnspireerd door blues/rock bands uit de jaren ’70 en maken furore met energieke liveshows, catchy hooks en sexy riffs.  Aan creativiteit en ambitie geen gebrek bij dit jonge powertrio. Marja, Sebas en Tom zijn hard op weg om een gevestigde naam te worden binnen de Nederlandse blues/rock scene, en lijkt klaar om de rest van Europa te veroveren. Begin 2020 zullen ze hun debuut album releasen waarvan recentelijk de eerste single “Creature of the Night” is uitgebracht.

Muzikale omlijsting door DJ Jankobus Seunnenga

vrijdag 15 november 2019

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€13 vvk, €15 deur

Bestel hier je ticket
Facebookevent

Artiesten: