Dit optreden stond oorspronkelijk gepland op donderdag 11 maart 2021 en is verplaatst naar vrijdag 26 november 2021. Gekochte tickets blijven geldig, bezoekers zijn via de mail over de nieuwe datum op de hoogte gebracht.

Het Spaanse Crisix is onstaan in 2011 en brengt een flinke dosis thrash metal naar Drachten. De band uit Barcelona bracht tot op heden vier albums uit, het laatste album ‘Against the Odds’ stamt uit 2018 en is een lekker rauw thrash album dat uitkwam via Listenable Records. In 2019 verscheen het cover album ‘Sessions #1 – American Thrash’ met krakers van o.a. Vio-Lence, Exodus en Testament. Het eigen werk van Crisix liegt er niet om, maar in Drachten kan je dus ook een aantal covers verwachten van het Amerikaanse thrash gilde, en daar is helemaal niets mis mee.

Met het Oostenrijkse Insanity Alert kun je een portie crossover / thrash metal verwachten die zijn weerga niet kent. Vorig jaar bracht de band het derde album ‘666 – Pack’ uit en dit album staat vol met korte en vermakelijke thrash songs. De band uit Tirol weet op ieder festival een feestje te maken met hun aanstekelijke thrashers en een flinke dosis humor. De Nederlandse frontman Heavy Kevy gaat voor op in de strijd en de zaal gaat los met nummers als de Iron Maiden cover ‘Run to the Pit, Mosh for your Live’. Dat belooft een heerlijk old school feestje te worden!

Mix 80s Thrash a la Slayer, Violence en Exodus met de crossover van Cro-Mags en DRI en je hetb Tempest! Tempest is dé nieuwe Friese Thrashsensatie met (ex)leden van bands als Cornered, Chelsea Smile, Manu Armata en overruled. Oftewel genoeg ervaring in de gelederen! Recentelijk bracht de band hun eerste selftitled album uit via bandcamp en spotify. Supporten die handel!

vrijdag 26 november 2021

Deur: 20:00

Aanvang: 20:30

€11 vvk


Bestel hier je ticket
Facebookevenement

Artiesten: